Monedhat e huaja vazhdojnë në ditë të errëta/ Ja me sa këmbehen

by author

Sot, më 10 janar 2024, dollari amerikan blihet me 94.6 lekë dhe shitet me 95.6 lekë.

Advertisements

Euro blihet me 103.6 lekë dhe shitet 104.6 lekë.

Advertisements

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 111 lekë, ndërsa në shitje me 112 lekë.

Paundi britanik blihet me 120.2 lekë dhe shitet me 121.3 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70.5 lekë, ndërsa në shitje me 71.7 lekë.

TË NGJASHME