“Mund të kemi dëmtim të mëlçisë deri në vd*kje”, cili është ilaçi që mjekja nuk rekomandon të përdoret më shumë se 3 herë në ditë

by author

Ilaçet janë të domosdoshme për sëmundje të caktuara por nga ana tjetër është e pashmangshme që mund të kenë edhe efekte anësore.

Advertisements

Edhe pse mund të trajtojnë një shqetësim të caktuar, ilaçet mund të dëmtojnë disa organe, dhe me sa duket më e rrezikuara është mëlçia.

Advertisements

Vigjilenca Demiraj, gastrohepatologe tha se në një ditë, maksimumi që mund të pimë është 3 paracetamolë,

në të kundërt do të kemi dëmtime të mëlçisë që mund të çojnë deri në vdekje.

TË NGJASHME

Leave a Comment