Një grua shet krevatin e bebit që u nda nga jeta, pas 7 ditësh ai që e bleu ia kthen urgjent mbrapsht, ja arsyeja e dhimbshme

by author

Gjëja më e bukur për një grua është momenti kur ajo bëhet nënë, por jo të gjitha e kanë këtë fat të mirë.

Advertisements

Madje, edhe disa që e kanë ndonjëherë e nënvlerësojnë, por shumica e grave janë nëna të mrekullueshme dhe meritojnë respektin maksimal.

Advertisements

Edhe historia e sotme tregon për një femër e cila ëndërronte të bëhej nënë, por për fat të k.eq nuk iu plotësua dëshira e saj pasi fëmija sapo erdhi në jetë nuk mundi të jetonte dhe ndërroi jetë.

Gruaja, e quajtur Valeri Uats, kishte përgatitur gjithçka, dhomën, rrobat, orenditë, krevatin, por tashmë ajo ishte e detyruar që t’i shiste pasi ajo nuk e gëzoi dot fëmijën e saj.

“Pasi shikoja rrobat, lodrat dhe të gjitha gjërat që bleva për bebin tim, më kapte një dh.imbje e madhe ndaj vendosa që mos t’i shoh më dhe t’i shes”, thotë Valeri.

Ajo i mbajti gjatë, por pas 365 ditëve Valeri vendosi më në fund të shkëputej nga realiteti i hid.hur dhe më në fund vendosi që mos t’i mbajë më në shtëpi sendet që ajo bleu për beben e saj që nuk ishte më.

“Nuk jam ngushtë nga ana ekonomikë, por ama nuk mund t’i shihja dot më sendet e tij. Më shkaktonin shumë dh.imbje, ndaj dhe sot do t’i heq qafe”, vijon gruaja.

Gjëja e parë që vendosi të shesë ishte krevati i bebes.

Blerësi i parë që i doli para ishte një zotëri i quajtur Xherard, i cili së bashku me gruan e tij u interesuan direkt për krevatin dhe donin ta merrnin sa më parë pasi ai dukej mjaft i ri dhe i përdorur pak.

Çifti mendoi se Valeri kishte treguar shumë kujdes gjatë rritjes së fëmijës së saj dhe nuk e kishte dë.mtuar aspak krevatin, por gruaja e Xherard një ditë mësoi të vërtetën pse ai krevat ishte aq i ri dhe thuajse i pa-përdorur fare.

Ajo ia tregoi bashkëshortit të saj dhe më në fund ky e kuptoi se çfarë h.alli paska pasur Valeri e cila vendosi të largojë sa më parë krevatin e birit të saj që nuk ishte më.

Xherard mori një vendim që të marrë krevatin dhe t’ia japë përsëri Valerisë, por kjo në fund nuk iu duk një vendim i saktë pasi do t’ia shtonte më shumë dh.imbjen gruas, ndaj dhe ai pasi e mendoi gjatë bëri një akt që do të mbahet mend për gjatë.

Ai mori krevatin dhe nga ai, bëri një karrige të cilën e paketoi dhe një ditë trokiti në derën e Valeri-së.

“Në kujtim të birit tënd, mund dua t’ju dhuroj këtë send, të lutem pranojeni”, iu drejtua Xherard gruas.

Ajo u përlot, por karrigen e mori.

Çdo grua e ka një histori të hid.hur dhe kështu ishte ajo e Valerisë, por gruaja është forcë e madhe dhe arrin që të përballojë çdo gjë në jetë.

Respekte për të gjitha gratë kudo në botë!

TË NGJASHME