Nuk ka dritë për monedhat e huaja/ Kursi i këmbimit për ditën e sotme

by author

Në tregun e këmbimi valutor sot një dollar amerikan do blihet me 93.4 lekë dhe do shitet me 94.5 lekë.

Advertisements

Monedha evropiane euro do blihet me 101.3 lekë dhe do shitet me 102.2 lekë,

Advertisements

ndërsa franga zvicerane do blihet me 106.7 lekë dhe do shitet me 107.9.

Ndërkohë paundi britanik sot do blihet me 117.8 lekë dhe do të shitet me 119 lekë.

TË NGJASHME