Po ju Ecën shume Tèrs? Ja si Të Ktheni Fatin Për Së Mbari!

by author

Ndonjëherë mendojmë sikur gjithçka po na shkon te.rs dhe pava.rësisht përpj.ekjeve tona për të përmi.rësuar jetën, na duket sikur ajo është ku.ndër nesh.

Advertisements

Mos pr.isni që gjithçka të rregullohet me “fr.ymën e she.njtë”, por mbajeni vath në vesh: gjithçka është në dorën tuaj.

Advertisements

Ne po ju sjellim më poshtë disa mënyra për t’ia dalë mbanë në këto kohë të vës.htira, cila do qoftë arsyeja për të cilën ju jeni më.rzitur.

Ndryshoni ambient
Mos u mb.yllni në shtëpi dhe të q.ani.

Disa orë të kaluara në një vend të ri dhe të këndshëm do t’ju ndihmojnë që t’i shikoni pro.blemet nga një tjetër këndvështrim.

Kush e di, ndoshta mund të gjeni një zgjidhje për atë që kërkoni.

Fillo të merreni me sporte
Disa qëllime apo arritje të vogla personale, qoftë edhe në palestër, do t’ju ndihmojnë që të rifitoni besimin në vetëvete.

Në fund të fundit, nuk thonë kot: një mendje e shëndoshë në një trup të shëndoshë.

Pastroni shtëpinë
Është gjithnjë më e lehtë të mendosh dhe të marrësh frymë në një shtëpi të pastër.

Takoni njerëz të rinj
Njerëzit të cilët na rret.hojnë, ndikojnë në mënyrën sesi ne mendojmë.

Për këtë arsye është gjithmonë një vendim i mirë të dilni me njerëz që mendojnë ndryshe nga ne.

Merrni një pushim (qetësi)
Ndonjëherë është një vendim i mirë që të merrni pak pushim dhe të qëndroni në shtëpi duke mos u marrë me asgjë tjetër.

Asgjë dra.matike nuk do të ndodh në punë për një ditë që ju nuk do jeni.

Ndryshoni pamjen tuaj
Një ngjyrë e re flokësh, rroba të reja, make up ndryshe do t’ju ndihmojnë që ta shihni veten tuaj me një tjetër sy.

Provoni objektet fatsjellese dhe bimet
Mbase nuk besoni, por mbani në çantë ose shtëpi objekte fatsjellëse si psh patkua, elefant, breshkë, hudhër, syrin blu nazar, ndërsa sa të mundeni mbajeni ambjentin ku jetoni apo punoni me bimë, sepse pastrojnë ajrin dhe nga ana tjetër, promo.vojnë energjinë pozitive.

Ju sugj.erojmë që: të dig.jni ndonjë gjethe si psh gjethe dafine, ose të fusni një q.iri mbi një gotë të mbushur me kafe, pasi lëshojnë një aromë të mrekullueshme dhe stim.ulojnë mendimet pozitive\

TË NGJASHME