“E tradhtoj, e kam të dashurën 30 vite më të re! Kjo nuk mi plotëson kushtet”/ Qytetari në Tiranë pranon hapur ‘tradhtinë’ në sy të gruas

by author

Një çift të moshuarish në Tiranë i ka habitur të gjithë me ato që tregojnë për marr ëdhënien e tyre bashkëshortore.

Advertisements

Burri thotë se e ka tr adhtuar gjithmonë bashkëshorten, ndërsa kjo e fundit është në dijeni për çdo gjë e bën një sy q orr e një vesh shu rdh.

Advertisements

Deklarata ata i bënë gjatë një interviste të ORA për temën “tra dhtia dhe shqiptarët”.

Bashkëshortja: “Kisha kuptuar që burri më tr adhtonte, por bëja një sy qorr dhe një sy shurdh sepse isha e re dhe kisha fëmijë.”

Bashkëshorti: “E kam tr adhtuar që në tëra moshat. E tr adhtoj sepse nuk mi plotëson kushtet. Femra duhet të jetë më e vogël. E kam të da shurën 30 vite më të re, është thjesht kalimtare.”

Po kush tra dhton më shumë?

Disa qytetarë thonë femrat, të tjerë meshkujt, por ka dhe nga ata që thonë se të dyja palët janë njësoj.

Qytetari 1:”Femrat tr adhtojnë më shumë. Nuk e f al tr adhtinë.”

Qytetarja 2: “Më duket se femrat e kanë fajin.

TË NGJASHME