Shqiptarja martohet me një indian, na la pa fjalë me atë që tregon: Duhet të flija 7 ditë me…(Video)

by author

Nje vajze shko drane ka nje hi stori te vecante per te treguar.

Advertisements

L idhja e saj me bashkesh ortin e saj indian eshte nje his tori teper e bukur.

Advertisements

Bashkeshortin ajo tregon se e ka njohur ne facebok dhe vetem me pas eshte transferuar ne Indi.

Ajo me tej ka folur per te treguar hist orine e saj.

TË NGJASHME