Qeni i rruges përgjërohet për ushqim, kur e ushqejnë i falenderon me këmbë dhe i dalin lot, do përloteni

by author

Një qen end acak ‘q au me l ot gëzimi’ teksa një kalimtare gjeti kohë ta ushqente. Pamjet e skenës së ndodhur në provincën Shanxi të Kinës veriore, janë shpërndarë në mediat sociale dhe shumë persona janë përl otur.

Advertisements

Në klip, qeni i vogël mund të shihet duke qëndruar mbi këmbët e p asme ndërsa lëkund këmbët e para në ajër, ku duket sikur po përg jë rohet për ushqim.

Advertisements

Dhe ndërsa gruaja i jep disa salsiçe, bebet e syve të kël yshit fillojnë të zmadhohen sikur të ishte i lumtur se e kishin ushqyer.

Një pjesë tjetër e klipit tregon gruan që kthehet në park për të kontrolluar qenin, i cili e njeh dhe afrohet për ta përshëndetur. Sapo ajo i jep diçka tjetër për të ngrënë, ai fillon të përl o tet sërish.

Gruaja tha për Xiaoxiang Morning Post:

Unë dhe miqtë e mi ishim rrugës për në park kur pamë qenin e nda cak. Ai filloi të q a nte kur ne i

dhamë ushqim dhe unë u përpoqa ta fus në makinën tonë një herë, por ai nuk pranoi dhe shkoi përsëri në rrugë.

TË NGJASHME