‘Sdu të jetoj më’ në lot gruaja tregon : Ja ç’më bënte burri bashkë me babanë

by author

Aureta Pere, 24-vjeç, ka rrëfyer tm er rin që ka kaluar në shtëpinë e burrit të saj. Kur sapo kishte

Advertisements

ngelur shtatzënë ajo është larguar nga shtëpia e burrit pasi ky i fundit nuk e pranonte atësinë, duke e ak uzuar bashkëshorten për tra dhti.

Advertisements

“Isha 16 vjeç kur familja më martoi me mblesëri. Linda një djalë, Kristiano dhe fati nuk deshi, kam ikur kur isha 5 muajshe shtatzënë nga bashkëshorti. Gjatë 5 muajve ishim shumë mirë me burrin, pastaj filloi të thoshte që fëmija s’është i imi.

Doktori i tha do bëjmë analizën e ADN pastaj filloi sh au doktorin e ça nuk i thoshte. I thash hajde bëjmë analizën, hodha firmën, ai se hodhi firmën,

edhe sot e kësaj dite nuk kujdeset për djalin. Unë ika, i thash babait nuk jetoj më aty, o më pranoni ose do vr as veten. Të varfër ishim. Prindi më pranoi, hajde më tha.

Më mbrapa burri erdhi për ta kërkuar në shtëpi. Por atë e komandonte njerku. Ata kishin shumë fr ikë nga njerku, ai vetëm pinte dhe po të mos i dëgjonin fjalën nuk dihej ç’bënte”, rrëfen ajo.

TË NGJASHME