Shqiptarët i bëjnë për vete grekët me këtë gjest që pushtoi mediat greke

by author

Kush thotë që shqiptarët përmenden vetëm për punë të këqija nëpër botë? SHumë emigrantë shqiptarë kanë arritur të thy ejnë akullin, duke bërë për vete grekët.

Advertisements

Një iniciativë speciale u nis fundjavën e kaluar nga Shoqata Shqiptare e Mërgimtarëve të Kissamos. Anëtarët e Shoqatës me përvojë në ndërtim dhe punë teknike dhuruan një lulishte të bukur në Shkollën e Parë Fillore të Kissamos, e cila tani do të zbukurojë ndërtesën dhe do ta modernizojë atë estetikisht për shumë vite.

Advertisements

Media greke ka publikuar fotot frymëzuese të punës së emigrantëve shqiptarë dhe i cilëson një shembull të vullnetit të mirë dhe kontributit për shoqërinë.

Iniciativa e tyre ka thyer mitin e shqiptarëve, të cilët përgjithësisht në mediet e huaja janë përmendur vetëm për vepra pe nale, vje dhje dhe pazare d ro ge.

TË NGJASHME