Shqiptari heq dore nga duhani dhe bëhet milioner. E pabesueshme sa para kurseu ai (Foto)

by author

Shaban Guri nga Kaçaniku kishte bërë bujë në rrjetet sociale, duke treguar publikisht kursimet e tij.

Advertisements

Sipas përshkrimit të tij, ai këto kursime i ka bërë duke e lënë duhanin.

Advertisements

“Kush thotë se duhani dë mton shëndetin gabon, duhani dëmton edhe buxhetin.

Këto kursime janë nga ndalimi i duhanit”, 4 kishte thënë Guri, duke publikuar monedhat 2-euroshe që ka kursyer.

Ndaj fillo nje jete te re dhe largojeni nga jeta juaj pasi do te shpetoni ju dhe familja juaj.

Shqiptari lë duhanin dhe bëhet milioner. E pabesueshme sa para kurseu ai (Foto)

TË NGJASHME