S’kishte ndodhur kurrë! Ardit Gjebrea braktis studion në mes të emisionit, ja çfarë e tronditi (VIDEO)

by author

Një nga momentet më të rëndësishme në “Shihemi në Gjyq” është votimi i publikut. Situata mes bashkëshortëve Bedrie e Marjeta që kanë ardhur në rubrikën e “E diela shqiptare” në Tv Klan për shkak se rrez ikojnë

Advertisements

të mbeten pa shtëpi për shkak të një kredie, hasi në një gjuhë të pahijshme. Bedriu, i cili aku zon bashkëshorten për këtë kredi që ajo pranoi të ndihmonte të afërmin e saj duke lënë si garanci shtëpinë e tyre, e of endoi duke përdorur fjalë të rënda për një bashkëshorte.

Advertisements

Të bindur se publiku do të përkrahte Marjetën për shkak të sjelljes së bashkëshortit, Ardit Gjebrea dhe Eni Çobani pritën me siguri animin e peshores. Por publiku i habiti të dy jo pak sepse i dha të drejtë Bedriut, duke shkaktuar revol timin e moderatorit, i cili u largua nga salla.

Eni Çobani: Jemi pak të befasuar nga votimi sepse duke parë një burrë kaq agr esiv…

Ardit Gjebrea: Do doja ta vazhdoje vetë seancën e ndërmjetësimit sepse me këtë votim unë nuk mund të qëndroj këtu. Vazhdoje vetë seancën e ndërmjetësimit, e kam në shenjë pro teste ndaj publikut.

Siç sqaron më tej Eni Çobani, sigurisht që publiku është i pac enueshëm në vendimin e tij, por pritshmëria e tyre qëndronte në solidarizimin ndaj Marjetës, teksa publiku u përqendrua në problematikën e ngjarjes.

TË NGJASHME