Ushtarët rusë futen në ashensor për të shkuar në majë të një ndërtese e për të kontrolluar zonën! Ukrainasit i fikin dritat dhe…

by author

Duket se i gjithë populli ukrainas është angazhuar për të çliruar vendin e tyre nga pushtimi i rusisë.

Advertisements

Në një foto të shpërndarë gjerësisht në rrjetin sosical Twitter, ka ndodhur e paimagjinueshmja.

Advertisements

Ata i fikën dritat dhe lanë brenda në ashensor një grup ushtarësh rusë të cilët po ngjiteshin në majë të ndërtesës, në mënyrë që të kontrollonin zonën nga lart.

Të vjetër e të rinj kanë rrëmbyer armët për t’i bërë ballë armikut, teksa dita e sotme shënon të dhjetën që kur Rusia nisi pushtimin e saj ndaj Ukrainës.

TË NGJASHME