Vajza i dha lypësit një kafe ne keto dite dimri, ai i lë një letër që i theu zemren kur e lexoi(Foto)

by author

Një ditë të ftohtë, një studente me emrin Casey Fischer, ecte nëpër qendrën e qytetit para se të shkonte në klasë.

Advertisements

Çdo gjë ishte si zakonisht, por papritmas u ndal për të parë se si një lypës kishte mbledhur disa para dhe po rrinte në të ftohtë.

Advertisements

Ajo mori kafenë e saj dhe më pas i ofroi kafe edhe lypësit në anë të rrugës dhe u ul që të bisedonte me të.

Ajo iu përgjigj me entuziazëm të gjitha pyetjeve të njeriut të pastrehë dhe të lodhur, veshur me rroba të pi.sta.

Babai e kishte brak tisur pasi kishte lindur dhe nëna e tij kishte vd.e .kur nga k.an ceri.

I pikëlluar ai i rrëfeu se e vetmja gjë që donte në jetë ishte të bënte nënën e tij krenare.

Pas një ore bisede, ajo kuptoi se ishte bërë vonë për orën e parë të mësimit dhe tani duhej që të arrinte të kapte të dytën, por lypësi i dha një letër.

Ajo u sh.o.kua dhe mbeti pa fjalë nga letra që ai i kishte lënë:

“Sot doja të v.r!sja veten, por falë teje nuk do ta bëj, të falënderoj! Je një person i mirë”.

TË NGJASHME