91 vjecarja ndahet nga jeta dhe lë 5 milionë euro pasuri por të afërmit ngelin pa fja lë kur hapin testamentin

by author

Një 91-vjeçare nga Genova e Italisë, e quajtur Angela Torelli, ka lënë 5 milionë euro pasuri për bamirësi.

Advertisements

ishte me profesin stomatologe dhe u nda nga jeta më 12 mars. Pothuajse gjysma e parave janë lënë për shoqatën “Lega del Filo d’Oro” ndërsa 1.5 milionë euro i ka dhuruar për nevojat e banorëve të Genovas.

Advertisements

Gjithashtu ajo ka dhuruar edhe një shtëpi për shoqatën italiane për kërkime mbi kancerin
Në këtë mënyrë,

91-vjeçarja ka “lënë jashtë” testamentit të afërmit e saj dhe kunatin i cili përpiqej ta mbante nën kontroll.

Në testament 91-vjeçarja shkroi:
Deklaroj se nuk arrij të fal të afërmit e kunatit tim që kanë ndërhyrë tek unë dhe im shoq. Shpresoj që Zoti, të cilit i kërkoj falje, të mos më dë nojë për këtë.

Ndërkohë vetëm për të shoqin ajo ka lënë një shtëpi në Prato Nevoso, si dhe 20 mijë euro për gruan e shërbimit dhe administratorin që kujdesej për pronat e familjes së saj.

TË NGJASHME