Edhe pse e ndarë prej 27 vitesh. Shqiptarja kujdeset ndaj ish burrit të sëmurë pasi të gjithë e braktisën

by author

Linda Kalemi eshte instruktore palestre dhe nje zonje e nderuar. Ajo jeton ne Turqi prej vitesh. Diten e sotme ajo ka treguar ne emisionin e ABC e Mëngjesit per ditet e veshtira qe po kalon duke u kujdesur ndaj ish bashkeshortit te saj.

Advertisements

Ajo eshte shprehur se:“Për momentin është jashtë rrezikur për jetën. Pra, përveç këmbëve që i shtrin, nuk ngrihet. Mirëpo, brenda këtij muaji shikohet një përparim për lëvizjen e duarve. Ai ndodhet tani në reaminacion, një javë qendroi në pavion dhe unë i ndejta te koka.

Advertisements

Nuk ma kërkoi dikush, por doja t’i qendroja. Uroj që të shërohet shumë shpejt.

Klementi ka dëmtim vetëm në palcën e qafës sepse para se të ndodhte aksidenti ka pasur probleme”, u shpreh ndër të tjera ajo. Ne i urojme sherim te shpejte.

TË NGJASHME

Leave a Comment