I hipën autobusit nga Shkodra për në Tiranë, të riut i ikën mendja nga ajo që bën gruaja në autobus

by author

Jemi mësuar me sk ena të ndr yshme në udhëtimet tona me aut obus, drejt qyteteve të tjera të vendit.

Advertisements

Era e k eqe, bisedat me zë të lartë e veprime jo të zakonshme të udhëtarëve,

Advertisements

janë vetëm disa nga “fenomenet” tipike shqiptare që i hasim përditë kur udhëtojmë.

Kjo i ka ndodhur edhe një të riu, i cili i ka hipur autobusit nga qyteti i Shkodrës drejt Tiranës.

Gruaja ka nxje rrë manikyrin dhe açetonin e thonjve dhe ka filluar të fshijë e të lyejë thonjtë e saj,

në sediljen ku ishte ulur. Djali i indi njuar e ka dërguar videon Ai shkruan:

Shkodër-Tiranë full options. Tani edhe me manikyr-pedikyr”.

TË NGJASHME