Kjo bukuroshe e bën me shumë krenari/ Poston foto duke mjel lopën, por shqiptarët i bëjnë komente e papritura

by author

ër dallim nga shumë femra nëpër fshatra të ndryshme shqiptare që sot hez.itojnë të merren me lopët e shtallat, kjo bukuroshe nuk ka hezi.tuar të mjelë lopën dhe të bëjë edhe fotografi duke kryer këtë punë, e cila më pas është he.dhur në rrjetet sociale.

Advertisements

Sigurisht që ajo pas punës së saj do të jetë pastruar dhe nuk do të kenë mbetur gju.rmë papas.tërtie, dhe fëmijët e gjithë familja, sikurse edhe ajo vet do të mund të konsumojnë qumësht të freskët dhe produktet që dalin nga qumështi.

Advertisements

Fotografia është bërë diku në Shqipërinë Jugore. Komentet e komplimentet rreth fotos kanë qenë të shumta e të ndryshme.

Shumica nga ato kanë qenë po.zitive, ndërkohë që një pjesë, të ndikuar nga rrethanat kanë shfaqur bi.ndjen se kjo punë nga kjo femër është bërë vetëm sa për fotografi.

Ja disa nga komentet rreth fotos, ashtu si janë shkruar:

“Keshilloj t’i kthehemi tra.dites se punes si kjo vajze, qe te ushqehemi me ushqim Bio.Respekt per punetoret.”

“Mirë qe po dika me mj.el lopë se pasha besen kto vajzat e sodit s’dojn as eren me ja ndi lopes”.

“Lum kush e merr këtë vajz per grua valla”.

“Lum ajo familje si te ka, krenohu mori moter me punen si e bon sepse ti meriton krejt pasunin edhe pragun e deres me shit per ty…”.

“Na kishte marre malli per nje vajze si ti zoti ti plotesofte te gjitha deshirat qofshe e lumtur”.

“Moj bukuroshe, Peréndia t’i paska fal të gjitha, té lum ata prindér qfar goce paskan, moti kohé s’kam parë goca duke mjel, bravo, puna kurr s’éshtë e keqe, puno se puna té bén njeri, té rroj sa malet kjo motra jonë Shqiptare”.

TË NGJASHME