“Kush kërkon të dijë për të ardhmen, meshkujt apo femrat?”/ Shokon parashikuesja e njohur: Kanë dashur të më paguanin miliona për të…

by author

Znj.Irini është një ndër parashikueset më të forta, e cila parashikoi tërmetin e vitin 2019 në Shqipëri, pandeminë e shumë të tjera si këto. Sipas saj, parashikues i saktë nuk është ai që bën keq, por ai që thotë të vërtetën dhe pritet të ndodhë.

Advertisements

Dajana: Kush kërkon më shumë parashikime, meshkujt apo femrat?

Advertisements

Znj.Irini: Të them të vërtetën gati 73% janë femrat që kërkojnë një parashikim.

Dajana: A ka patur raste të tipit, ndaje atë burrin nga gruaja dhe lidhe me mua. T’ia bëjmë ters atij tjetrit, sepse kam dëgjuar shumë nga këto.

Znj.Irini: Patjetër që vijnë shumë njerëz të tillë, por e gjitha qëndon në faktin sesi do të jetë marrëdhënia jote me ata njerëz dhe nëse ti pranon të bësh një gjë të tillë do të thotë se e ke falur shpirtin tek shejtani dhe jo te Zoti.

Nuk ka shanse që një njeri të më thojë të bëj një gjë të tillë, sepse unë dëgjoj atë çfarë kam në brendësi të shpirtit tim.

Mua më kanë ardhur shumë njerëz për gjëra të tilla, madje kishin dëshirë të paguanin miliona lekë, por unë nuk kam pranuar, sepse nuk mund të prish një familje për një person të tretë.

TË NGJASHME