Qeraxhiu i ikën nga shtëpia/ Po kur shkoi pronari në shtëpi zuri kokën me duar nga ajo që i panë sytë(Foto)

by author

Një qiramarrës ka tërhequr vëmendjen e të gjithë rrjetit, duke lënë pas në shtëpinë ku ka jetuar rreth 5000 shishe birre.

Advertisements

Mirëpo jo vetëm kaq, por disa prej tyre ishin të mb ushura me uri në.

Advertisements

Punonjësit e pastrimit sapo panë gjendjen në të cilën ishte shtëpia u neveritën, por iu përveshën punës për të pastruar gjithçka pasi apartamenti ishte lënë në një gjendje shumë të mj erueshme nga qiramarrësi.

Fotot, të cilat në pak kohë u bënë virale, u postuan në rrjetin social Facebook,

dhe në foto mund të shikohen qartë të gjitha pirgjet e shisheve të b irrave , shumica të mbushura me urinë por edhe bi shtat e cigareve të hedhura kudo nëpër apartament

TË NGJASHME