Mësojeni tani! Ja arsyeja e frikshme se përse nuk duhet të kaloni kurrë natën pranë varrezave

by author

Për një arsye të panjohur, një çifti nga Britania iu duk ide e mirë që të bënin një shëtitje ende pa zbardhur dita në va rreza.

Advertisements

Por duket se ata nuk ishin vetëm dhe këtë e realizuan pasi panë fotot që kishin shkrepur rrugës.

Advertisements

Kev dhe Liz Laine po ecnin pranë va rrezave të zonës, në Cowden të Kentit, kur pas tyre u shfaq një hije e çuditshme që i ndoqi nga pas.

Duke kontrolluar fotot në shtëpi, ata panë se brenda kësaj vorbulle të çudishme, në formën e një mjegulle, shfaqej fytyra e një gruaje dhe një djali, ashtu sikurse edhe fytyra të tjera, të gjithë me sy të zinj.

Çifti i bashkëshortëve thanë se nuk kishin parë gjë me sy të lirë.

TË NGJASHME