NAMI! FNSH “zgjon” qytetet nga gjumi, qindra të arrestuar natën, kush ishte shënjestra?

by author

Qindra persona janë shoqëruar,

Advertisements

ndaluar dhe arrestuar nga policia gjatë natës në një operacion blic që është zhvilluar në disa qytete të vendit kundër trafikantëve të drogës.

Advertisements

Informacionet e para janë të pakta dhe pritet që në orët në vazhdim të ketë një komunikim zyrtar nga policia e shtetit mbi bilancin.

TË NGJASHME

Leave a Comment