Po vjen stuhia, pezullohet lundrimi, qytetet ku do të godasë

by author

Shqipëria pritet që të përfshihet nga moti i keq. Për shkak të kushteve të përkeqësuara të motit, është ndaluar dhënia e lejeve dhe nisjes së mjeteve të vogla lundruese dhe anijeve të peshkimit që operojnë jashtë gjirit të Vlorës.

Advertisements

Advertisements

Në njoftim thuhet se ata që operojnë brenda gjirit të Vlorës duhet të marrin masat e duhura për sigurimin e tyre. Sa i përket anijeve të transportit ndërkombëtar detar për pasagjere dhe automjete sot nuk do të operojnë sipas destinacioneve deri në përmirësimin e kushteve hidrometeorologjike.

TË NGJASHME

Leave a Comment