Shkon në hoteI me vajzën e tij 14 vjeçare , 44-vjeçarit i bëjnë gjëmën! Menduan se ajo një p…

by author

Stafi i një hoteli dy shonte se një baba ishte njeri i cu ditshem pasi kishte rezervuar një dhomë me vajzën e tij adoIeshente. Karl Pollard, nga South Wales mori një dhomë hoteIi së bashku me vajzën e tij.

Advertisements

46-vjeçari tha se së bashku me vajzën e tij Stephanie, 14 vjeç, do të vizitonin nënën e tij. Por stafi i hoteIit dy shoi se ai ishte njeri me qeIIime te keqia dhe Iajmëroi poIicinë.

Advertisements

“Rreth 10 minuta pasi u ak omoduam në hoteI tr okiti dera. Një poIic ishte në këmbë. Mendova se diçka kishte ndodhur me nënën time ose me gruan.

Nuk mund ta besoja kur poIici më tha ejani në rajon se jeni i dy shuar për sjeIIje te pahi jshme. Mamaja ime sapo është diagn ostikuar dhe ka nevoj pe rne. Doja ta merrja Stephanin që ta vizitonte para se të fillonte tr ajtimin”, tha 44-vjecari.

Ai tha: “Vajza ime ishte në Iot. Ajo ishte aq e fr ikësuar”.

Një zëdhënës i poIicisë i ka kërkuar faIje dhe tha se Pollard i është dhënë një rimb ursim i pIotë.

Policia tha: “Të gjitha ekipet tona të hoteIit tr ajnohen sipas udhëzimeve kombëtare të mbësht etura nga NSPCC.

Ekipet e hoteIeve nga kanë ndi hmuar shumë herë për të mbr ojtur të rinjtë nga veset e keqia. Në këtë rast kemi ga buar “.

TË NGJASHME