Skandal i madh: Xhaxhai në një lidhje dashurie me mbesën! Ai është emër i njohur në Durrës, i martuar dhe me fëmijë, e zbulon gazetari i njohur

by author

F. H, 50 vjeç, krijoi marrëdhënie me mbesën e tij 27-vjeçare. Ata kishin krijuar raport dashuror me njëri-tjetrin, por kur vajza kërkoi që një lidhje e tillë të ndërpritet, xhaxhai nisi me përndjekjen dhe dh u nën psikologjike ndaj mbesës.

Advertisements

Ai nuk e pranoi faktin dhe u de noncua nga vajza, e si pasojë policia e arrestoi atë.

Advertisements

Ditën e sotme, gazetari Leonidha Musaj ka dhënë disa detaje të tjera për emisionin “Shqipëria Live”. Duke iu referuar dëshmisë së 27-vjeçares, gazetari u shpreh se ata kishin 2 vite e gjysmë bashkë.

“Një marrëdhënie që ka nisur me pëlqimin e të dyja palëve. Por më pas vajza ka kërkuar që ta ndërpresë lidhjen me xhaxhanë, për të nisur jetën e saj.

E aty ka nisur problemi, pasi xhaxhai nuk pranonte. E ng ac monte dhe i bënte presion psikologjik. Ai i thoshte se jemi mirë, duhet të rrimë bashkë.

Kishte të paktën mbi 2 vite e gjysmë bashkë. Ka qenë një marrëdhënie e fshehtë, nuk ka qenë askush në dijeni të kësaj lidhjeje. Xhaxhi i ka ushtruar presion psikologjik pikërisht kur ajo i ka kërkuar që të ndaheshin, duke i thënë se do i tregonte familjarëve për lidhjen e tyre”, tha Musaj.

I pyetur nëse xhaxhai ka familje, gazetari tha se është i martuar dhe ka fëmijë.

“Ai ka një familje, një personazh që njihet në Durrës, i respektuar edhe në lagjen e tij përpara se kjo ngjarje të bëhej publike. Edhe familja e vajzës me një status normal.

Ai është i martuar dhe me fëmijë. Nuk kanë pasur konflikte familjet, marrëdhënie që kanë vëllai me vëllanë. Lidhja ka nisur kur kanë qëlluar njëherë së bashku diku në një ambient vetëm”, tha Musaj.

TË NGJASHME