A e kishit menduar ndonjëherë? Ja arsyeja pse Arjan Konomi nuk u martua asnjëherë

by author

Gazetari dhe opinionisti i shumë emisioneve televizive Arjan Konomi, më së shumti mori famën nga emisioni “Përputhen”.

Advertisements

Detyra e tij në këtë program ishte të jep mendimin rreth dashurisë, lidhjeve, ndarjeve e shumë tjera, ani pse vet asnjëherë nuk është martuar

Advertisements

Kohe më parë Arjani kishte dhënë një deklaratë mbi martesën.

I pyetur në një nga televizionet e Shqipërisë se përse nuk është martuar asnjëherë, Arjani befasoi me përgjigje.

“Sepse nuk dua të fus në shtëpi një të panjohur që të më marrë pasurinë”, pati deklaruar Konomi.

E si duket sot e atë ditë ende nuk ka ndryshuar mendje, pasi vazhdon të jetë beqar.

TË NGJASHME